DAGINDELING

  • Vanaf 08u00: ontbijt op de kamer
  • Vanaf 12u00: middagmaal in het restaurant (warme maaltijd)
  • Vanaf 13u00: koffie
  • Vanaf 14u00: animatie en activiteiten (deelname vrij)
  • Vanaf 17u30: avondmaal in het restaurant (boterhammen met koude of warme schotel)
  • Bedtijd volgens eigen wens

TEAM

Een team van gekwalificeerd verplegend en verzorgend personeel staat dagelijks in voor al uw zorgen. ’s Morgens worden onze bewoners geholpen bij het wassen en kleden. Daarna wordt het ontbijt op de kamer genomen. Ook hiervoor staat ons personeel ter uwe beschikking om u te helpen indien nodig. In de voormiddag, na de ochtendzorg, wordt de kamer gepoetst en opgeruimd, het bed opgemaakt en de lakens verschoond.

KINESITHERAPIE

Onze voorziening beschikt over een professionele kinesitherapieruimte met gekwalificeerd personeel en een waaier aan materiaal waaronder: een warmwaterbed, fiets, loopband, automatische fietsen, drainagematerialen,… Onze kinesitherapeuten trachten de mobiliteit van onze bewoners te bevorderen en hun conditie in de mate van het mogelijke op peil te houden.

ANIMATIE

Ons animatie – team zorgt ervoor dat u op geregelde tijdstippen weer aan het knutselen of lezen gaat. Geregeld komen zangers, muziek- en toneelgroepen op en soms worden uitstapjes met onze bewoners georganiseerd. Maandelijks vindt het grote verjaardagsfeest plaats waarop de jarigen van elke maand in de bloemetjes worden gezet.
Speciale aandacht gaat uit naar personen die lijden aan dementie.

HUISARTS

Uw huisarts kan u vrij kiezen en kan in samenspraak met ons multidisciplinair team uw gezondheidstoestand blijven volgen. Onze voorziening beschikt over een coördinerende arts die op vaste tijdstippen aanwezig is. Verder is onze coördinerende huisarts eveneens beschikbaar na afspraak.

KAPSALON

Onze voorziening beschikt over een eigen kapsalon. Een bezoek aan de kapper is mogelijk op afspraak.

PEDICURE

Een pedicure is wekelijks aanwezig en raadpleegbaar na afspraak.

CAFETARIA & TERRAS

Onze voorziening beschikt over een aangename cafetaria die toegankelijk is voor onze bewoners en familieleden. Aansluitend aan onze cafetaria beschikken wij ook over een aangenaam terras.

KEUKEN

Kwaliteitsvolle maaltijden worden dagelijks bereid door onze eigen keukenploeg. Dieetmaaltijden op doktersvoorschrift kunnen eveneens worden klaargemaakt.

BEZOEKUREN

Er zijn geen bezoekuren. Tussen 21 uur en 7 uur is het woonzorgcentrum gesloten voor de veiligheid.

GEBRUIKERSRAAD

4 maal per jaar organiseren wij een gebruikersraad. Hier komen bewoners en hun familieleden aan het woord. Zij krijgen de mogelijkheid om de dagelijkse werking te bespreken, suggesties te doen, klachten te uiten,…